HOME
  WIE ZIJN WIJ?
  ZORGBOERDERIJ
  DAGBESTEDING
  BEGELEIDING
  ACTIVITEITEN
  EXTRA1
  EXTRA2
  EXTRA3
  FOTO'S
  CONTACT
  LINKS


 Wij zijn Familie Muijrers.

Jeu Muijrers is de boer. Hij is 72 jaar en geniet ervan om elke dag mee te helpen op de zorgboerderij. Hij heeft deze boerderij opgezet en verder uitgebreid.  De melkkoeien werden in 2000 verkocht. Jeu ging verder met het fokken van vlees vee. Annie Muijrers is beheerster van de camping onder het motto “kamperen bij de boer”. Wij zijn met deze camping gestart in 1992. De campinggasten kunnen genieten van de vergezichten op het Limburgs Landschap vanaf hun staanplaats,  van de natuur, de rust en de vrijheid. 

De dochters van Annie en Jeu Muijrers.

 

 

Yvonne Muijrers en Chantalle Muijrers. 

Chantalle  is geboren op 9 december 1973. In 2004 behaalde zij het diploma pedagogiek HBO met als differentiatie lerarenvariant en orthopedagogiek. Tevens is zij in het bezit van het diploma Z verpleegkundige met BIG registratie. Daarnaast heeft zij diverse cursussen gevolgd.

Yvonne ………………………………

 

 

Wij vinden het belangrijk dat je iemand ondersteunt vanuit je hart en vandaaruit,  met de deskundigheid  op je vakgebied, de betreffende persoon die zorg biedt die nodig is. Op de zorgboerderij is belangrijk dat men ieders vraag helder krijgt en deze vervolgens in  een doelstelling concreet maakt. Deze doelstelling kan met behulp van diverse lijsten en observaties samen worden opgesteld.. Daarna komt een belangrijk onderdeel van onze begeleiding, namelijk  de doelstelling te implementeren in de praktijk.  Dat is onze passie.  Graag maken we voor iedereen een plan of dagprogramma dat haalbaar en begrijpend is en de mogelijkheid biedt om je zelf te zijn en je te laten zien.
 

 

 

Zorgboerderij Trintelen - Eyserweg 23 - Eys - 043-451 11 74